UTBILDNINGAR

Massageterapeut 2002
Förkovringsutbildning
Thoracal mobiliseringsutbilding,
Manipulering och mobiliseringskurs
Laserterapikurs
Utbildning Personlig tränare 2010-11 Andningsmassage

Vi på Friskvårdsknuten

Jag som driver Friskvårdsknuten heter Linda Carlsson. Jag utbildade mig till massageterapeut 2002 i Linköping på Bergqvists friskvårdsutbildningar. Sedan 2003 har jag drivit LC Massage & Friskvård, en friskvårdsanläggning i Vaggeryd med massageverksamhet och träningslokaler med gruppträning och gym.

Jag utbildade mig till personlig tränare då kombinationen med massage och träning är den allra bästa, och här på Friskvårdsknuten kan jag i och med detta erbjuda en större bredd på mina behandlingar och skapa möjlighet till bättre och mer ihållande resultat.

På Friskvårdsknuten jobbar vi för att människor ska må bra. Jag har många fantastiska medarbetare som instruktörer på gruppträningen och vi gör allt vi kan för att ta hand om våra medlemmar på bästa sätt.

Vi finns i våra lokaler på Karlavägen 25 i Vaggeryd. Här finns en stor ljus träningshall och ett trevligt gym med omklädningsrum och duschar. Våra behandlingsrum ligger i anslutning till träningslokalen. Vi på Friskvårdsknuten vänder oss till privatpersoner, idrottsföreningar och företag. Vi är öppna för olika slags samarbeten. Om du är privatperson eller om du har ett företag eller en förening som är i behov av friskvård i form av massage och träning, så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Företagsmassage

Jag arbetar som massör ute på ett flertal företag och föreningar i Vaggeryd.

Linda Carlsson

Massage, Personlig träning, Laserterapi

Madeliene Johansson

Massage, Koppning, Hot Stone, Biomagnetism, Instruktör

Ronja Svensson

Instruktör

Louise Backlund

Instruktör

Mirela Dujmovic

Zumbainstruktör

Sofia Cederqvist

Instruktör

Annelie Johansson

Instruktör

Emma Gunnarsson

Instruktör