900

Linda är utbildad massageterapeut 2002 i Linköping på Bergqvists friskvårdsutbildningar. Sedan 2003 har hon drivit LC Massage & Friskvård, massageverksamhet med inriktning mot privatpersoner och företag. Har under åren förkovrat sig inom laserterapi, andningsmassage m.m.

UTBILDNINGAR

Massageterapeut 2002, Förkovringsutbildning, Thorakal mobiliseringsutbilding, Manipulering och mobiliseringskurs, Laserterapikurs, Utbildning Personlig tränare 2010-11

Om migMitt namn är Linda

På Friskvårdsknuten jobbar vi för att människor ska må bra. Vi erbjuder massagebehandlingar, personlig träning och gruppträning. I kombination gör de susen för din hälsa.

En människas välbefinnande ökas markant när hon börjar träna. Därför har jag utbildat mig till personlig tränare, så att jag ska kunna ta hand om dig på bästa sätt.

Vi utgår alltid från där du är idag och jobbar oss framåt, ett steg i taget. Det är ju långsiktigheten som ger de bästa resultaten! Dagens ofta enformiga arbeten med tunga lyft, monotona rörelser eller mycket stillasittande är inte det bästa för kroppen. Massage och träning kan läka arbetsskador och andra skador. Det stärker dig också så att du kan slippa besvär i framtiden.

Massage och träning är helt enkelt en fantastisk satsning för att du ska må bra.

Vi finns i våra lokaler på Karlavägen 25 i Vaggeryd. Här finns en stor ljus träningshall och ett trevligt gym med omklädningsrum och duschar. Våra behandlingsrum ligger i anslutning till träningslokalen. Vi på Friskvårdsknuten vänder oss till privatpersoner, idrottsföreningar och företag. Vi är öppna för olika slags samarbeten.