Om mig


Jag som driver Friskvårdsknuten heter Linda Carlsson. Jag utbildade mig till massageterapeut 2002 i Linköping på Bergqvists friskvårdsutbildningar. Sedan 2003 har jag drivit LC Massage & Friskvård, en friskvårdsanläggning i Vaggeryd med massageverksamhet och träningslokaler med gruppträning och gym. 2010 startade jag friskvårdsknuten och utbildade mig då till personlig tränare då jag anser att kombinationen med massage och träning är den allra bästa. Här på Friskvårdsknuten kan jag i och med detta erbjuda en större bredd på mina behandlingar och skapa möjlighet till bättre och mer ihållande resultat.

På Friskvårdsknuten jobbar vi för att människor ska må bra. Jag har många fantastiska medarbetare som instruktörer på gruppträningen och vi gör allt vi kan för att ta hand om våra medlemmar på bästa sätt.

Vi finns i våra lokaler på Karlavägen 25 i Vaggeryd. Här finns en stor ljus träningshall och ett trevligt gym med omklädningsrum och duschar. Våra behandlingsrum ligger i anslutning till träningslokalen. Vi på Friskvårdsknuten vänder oss till privatpersoner, idrottsföreningar och företag. Vi är öppna för olika slags samarbeten. Om du är privatperson eller om du har ett företag eller en förening som är i behov av friskvård i form av massage och träning, så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Instruktörer

LINDA

Instruktör/Massör/PT

Jag vill hjälpa dig att stärka upp din kropp för att klara din vardag på bästa möjliga sätt. I mitt jobb som instruktör och som PT, men även som massör, så vill jag ge dig verktyg för att stärka upp, öka rörlighet och stabilitet för att på så sätt minska risk för skador och för att skapa en bättre hälsa.

MADELIENE

Massör/Instruktör

Jag arbetar med massage och koppning men även med postural träning enligt optimusmetoden. Jag lägger stor vikt på att leta upp svagheter och snedheter för att sedan hjälpa dig att bli rörligare och bygga styrka och balans.

SOFIA

Instruktör

Jag älskar pass med puls, styrka, och bra musik som hjälper oss att hitta rörelseglädjen. När mitt pass har nått sitt slut vill jag att du insett att du orkar mer än du tror och att träning kan vara galet roligt!

MIRELA

Instruktör

Att hålla i Zumba passar mig perfekt. Zumba är glädje, positivitet och ett sätt att släppa stress och krav. Jag älskar att se mina deltagare gå ifrån passet med ett leende på läpparna.